×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Arie Boomsma zet borstvoedingsfoto Romy online om het normaal te maken

02.09.2016 -

Arie Boomsma vindt dat borstvoeding als iets gewoons gezien wordt. Daarom deelt hij een foto van zijn vrouw die borstvoeding geeft aan hun dochtertje Bobby Jo.


'Zoveel indrukken de afgelopen zeven maanden. Maar dit beeld blijf ik elke dag weer bijzonder vinden. Zo mooi. Natuurlijk en liefdevol', schrijft hij bij de foto. Hij sluit af met de hashtag normalize breastfeeding - maak borstvoeding normaal. 

Er is de laatste tijd veel ophef ontstaan rondom borstvoeding. Mensen vinden het soms niet normaal dat dit gebeurd op openbare plekken en ook Instagram doet een duit in het zakje. Op het sociale medium worden foto's van vrouwen die borstvoeding geven regelmatig verwijderd, omdat het beeld aanstootgevend zou kunnen zijn. 

 

Foto: Instagram Arie Boomsma

Reacties