×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eva Simons en Sidney Samson gaan scheiden

01.09.2016 -

Een breuk in BN'er-land. Eva Simons en Sidney Samson hebben besloten om na twee jaar huwelijk uit elkaar te gaan.


De twee gaan als vrienden uit elkaar. De zangeres en dj kregen in 2012 een relatie en gaven elkaar in juli 2014 in de Westerkerk in Amsterdam het jawoord. Vanwege hun drukke carrières en het vele reizen hadden Eva en Sidney echter weinig tijd voor elkaar en groeiden ze uit elkaar.

'In de afgelopen vier jaar is er ontzettend veel gebeurd. Beiden hebben we de wereld over gereisd, keihard gewerkt en samen hebben we geweldige muziek gemaakt. Maar als geliefden zijn we uit elkaar gegroeid', laten Eva en Sidney in een gezamenlijk statement weten. 'De beslissing om een punt achter ons huwelijk te zetten valt ons allebei zwaar. Net als iedere relatie kent ook die van ons ups en downs en hebben wij de beslissing genomen om onze vriendschap in stand te houden.'

Op muzikaal gebied zetten Sidney en Eva hun relatie wel voort. Samen scoorden ze hits als Bludfire en Policeman. In juni brachten ze hun laatste track Escape From Love uit.

Foto: Reni van Maren

Reacties