×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Chris Brown bedreigt vrouw met vuurwapen'

30.08.2016 -

Chris Brown lijkt weer in de problemen te zitten. Een vrouw beschuldigt de zanger ervan dat hij haar bedreigd zou hebben met een vuurwapen.


Volgens TMZ waren Chris en de vrouw dinsdag in de vroege ochtend in een woning in Los Angeles. Daar kregen ze ruzie waarop hij een wapen zou hebben getrokken. De vrouw belde het alarmnummer 911 waarna de politie kwam.

Chris Brown is de enige verdachte in het politie-onderzoek. In juni verweet zijn tourmanager hem agressief, gewelddadig gedrag, wat voor haar de reden was om middenin zijn Europese tournee op te stappen.

De zanger heeft inmiddels zelf ook gereageerd. 'Ik werd wakker en er staat ineens allemaal politie voor de deur. Ze moeten me gewoon iedere keer hebben', zegt hij in een video. Chris is het duidelijk niet eens met de beschuldigingen. In een andere video gaat hij helemaal los: 'Ik heb niets gedaan en ik ga niets doen.' Volgens de media zou hij zich verschuilen in zijn huis, maar dat is allemaal dikke onzin volgens Chris. 

Foto: Instagram Chris Brown

Reacties