×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lily Allen bewusteloos afgevoerd na te veel drank

30.08.2016 -

Lily Allen heeft het wel erg bont gemaakt. De zangeres heeft het flink op een zuipen gezet en daardoor raakte ze bewusteloos. Helaas voor haar zijn er foto's van.


De zangeres is knock-out gegaan en bewusteloos afgevoerd nadat ze de ene na de andere fles drank had weggetikt en daarbij ook jointjes rookte, zo is te zien op foto's van The Sun.

Lily stortte vlak voor het podium in toen haar nieuwe lover MC Meridian Dan met haar ex Seb Chew aan een set bezig waren. Eenmaal afgevoerd gaf Lily een paar keer over. Uiteindelijk is ze door haar vriend helemaal weggehaald uit het feestgedruis.

Op Twitter schrijft Allen dat ze maar twee blikjes cider op had en een lege maag had, maar uit de foto's blijkt het tegendeel. De zangeres lurkt overduidelijk aan verschillende flessen sterkedrank. Ondertussen maken omstanders zich zorgen over de gezondheidstoestand van de Britse. In de krant vraagt iemand zich af waar het heen moet met Lily. 'Ze heeft zo hard gewerkt aan haar imago. Ze wil zo graag serieus genomen worden. Jezelf zo laten gaan is dan niet echt handig.'

Foto: Instagram Lily Allen

Reacties