×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rob Geus moet hoge boete betalen in Spanje

29.08.2016 -

Rob Geus riskeert een boete van enkele tienduizenden euro’s als hij met zijn cameraploeg wordt gezien in Lloret de Mar. De SBS-presentator werd zaterdag gearresteerd nadat hij de confrontatie aanging met een Spaanse hoteleigenaar.


“Ik kon nog net mijn voet tussen de deur zetten, dat heb ik dan ook heel stellig gedaan”, zei Rob tegen Shownieuws over de confrontatie die hij aanging. Een paar Nederlandse meiden schakelden het programma Red Mijn Vakantie in nadat ze ontdekten dat de hoteleigenaar ’s nachts hun kamer op kwam. “Binnen twintig seconden waren er behoorlijk wat agenten om mij heen en escaleerde het een beetje.”

Rob werd uit het hotel gezet en meegenomen door de lokale politie. “Ik werd onder redelijke dwang in het busje gezet.” Daar was het niet erg comfortabel; de presentator had het warm en zat op een harde stoel. “Toen hebben ze volgens mij expres nog een grote ronde gereden om mij nog extra te laten zweten achterin.”

Op het politiebureau kreeg Rob een officiële waarschuwing. “En ik moest een boete van 150 euro betalen voor dit gedrag. Mochten ze me nog een keer betrappen, dan zou de boete op kunnen lopen tot 30.000 euro.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Facebook Rob Geus en BuzzE

Reacties