×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Failliete Robert Schoemacher is ‘knock-out’

27.08.2016 -

Robert Schoemacher heeft de ‘tweede ronde’ verloren en is ‘knock-out’. Dat schrijft zijn vrouw Claudia op Facebook over de eerder deze week failliet verklaarde cosmetisch arts. “Dit zijn naweeën van een managementspook van negen jaar geleden.”


Volgens Claudia, die in Spanje overspoeld wordt met steunbetuigingen, heeft het faillissement nog steeds te maken met ‘de teloorgang van Medisch Centrum Scheveningen in 2007’. “Waar Robert, omdat hij mededirecteur was, als enige de schuld van in zijn schoenen geschoven heeft gekregen. (Op aanraden van een adviseur want dan kon de kliniek zogenaamd een doorstart maken)”, schrijft Claudia.

Volgens haar betaalde Robert ‘netjes’ alles af. “Hij moest lenen van zijn vrienden en eigen bv, om de naheffing + boete van de belastingdienst te betalen. En dat zien ze nu negen jaar later als verkapte inkomsten. Met revisierente erbovenop, is het een bedrag geworden waarvoor je in Wassenaar in de Eikenhorst kunt wonen.”

De cosmetisch arts is ‘geheel tegen zijn zin in’ failliet verklaard. “Het heeft niets met zijn huidige werkzaamheden te maken. Hij werkt gewoon door en als het moet zich kapot.” Claudia rekent in haar bericht ook meteen af met een aantal roddels. “Verder zijn we niet uit elkaar en wonen in Spanje ver van de roddels. En betalen uiteraard netjes de Spaanse en Nederlandse fiscus want EU.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties