×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

RTL Boulevard gaat Albert Verlinde missen

'Het wordt straks een beetje Laurel zonder Hardy'

26.08.2016 -

Albert Verlinde heeft vrijdag na vijftien jaar afscheid genomen van zijn RTL Boulevard. De entertainmentdeskundige werd uitgezwaaid door de oude garde en de next generation. Verlinde weet zeker dat RTL Boulevard zonder hem blijft bestaan, dankzij de nieuwe generatie.


Tijdens de uitzending, waarin Albert het droog hield, kwamen veel gasten voorbij. Allereerst waren er bloemen van de collega's van Editie NL. ''Voor het eerst heb ik geen idee wat we bespreken. De teaser is gaat hij huilen of niet?'' zei Albert, die gold als de grondlegger en nestor van het programma en 2600 afleveringen lang het gezicht was van het entertainmentmagazine.

In de afscheidsshow waren lieve woorden en videoboodschappen van onder anderen Mark Rutte, Gordon, Gerard Joling, Jan Smit, Robert ten Brink, Mies Bouwman, Isa Hoes, Beau van Erven Dorens en Cilly Dartell. Kim-Lian van der Meij en Jim Bakkum zongen een lied op de melodie van Summer Nights uit de musical Grease. Premier Mark Rutte noemde Verlinde een man die de zaken grondig voorbereidt, een echte professional. "Het wordt na zijn vertrek toch een beetje Laurel zonder Hardy of Bassie zonder Adriaan.''

Royaltykenner en Weekend-hoofdredacteur Marc van der Linden prees Albert als collega. ''Een ontzettend lieve en attente collega. Hij staat altijd voor anderen klaar'', aldus Mark. ''Je inspireert en motiveert'', zei Irene van de Laar. ''Tot op de dag van vandaag ben ik een grote bewonderaar van je'', zei Peter R. de Vries in een videoboodschap. ''Ik ben geïmponeerd door je grote vakmanschap. Jij gaat Boulevard missen, maar Boulevard gaat Albert Verlinde ook missen."

Albert erkende dat in zijn afscheidswoord aan collega's en kijkers. ''Het is zo'n mooi afscheid. Ik ga het missen'', zei Albert.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties