×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Albert Verlinde neemt vandaag afscheid

26.08.2016 -

Vijftien jaar lang was hij het gezicht van het entertainmentprogramma RTL Boulevard. Na 2600 uitzendingen neemt Albert Verlinde vrijdag afscheid als entertainmentdeskundige van het succesvolle televisieprogramma op RTL 4.


Albert gold als de grondlegger en nestor van het programma, maar hij heeft aangegeven dat hij een volgende stap in zijn carrière wil zetten. Naast zijn werk bij het showbizzprogramma produceert hij musicals bij Stage Entertainment van Joop van den Ende.

'Mister Entertainment' zorgde in die vijftien jaar voor een aantal spraakmakende momenten. Zo toonde hij beelden van een bewakingscamera waarop Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder zoenend te zien waren. Hij was zichtbaar geëmotioneerd toen hij de zelfmoord van zijn zwager Antonie Kamerling besprak.

RTL zoekt geen opvolger voor Verlinde. Wel is er een aantal nieuwe gezichten te zien in het presentatieteam van het programma, onder wie Luuk Ikink, die eerder de sidekick was van Humberto Tan in RTL Late Night, en Ruben Nicolai.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties