×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huis voor zichzelf: Mattie Valk koopt ex-vriendin uit

25.08.2016 -

Mattie Valk heeft zijn ex Kirsten uitgekocht en heeft daarom nu eengezinswoning die ze samen in Hendrik-Ido-Ambacht kochten voor zichzelf.


Dat meldt de website Bekendeburen.nl. Mattie en Kirsten betaalden 385.000 euro voor het huis en namen er een hypotheek op van iets meer dan 4 ton. Het is niet bekend voor welk bedrag de dj zijn ex heeft uitgekocht.

Begin mei kreeg de radio-dj te maken met een persoonlijk drama. Hij bleek niet de biologische vader te zijn van de veel te vroeg geboren tweeling die zijn vriendin Kirsten eind maart op de wereld zette. Het stel ging daarom uit elkaar. Het nieuws werd bekend via een brief die Matties sidekick Wietze de Jager op de zender voorlas.

 

Foto: Instagram Mattie en Wietze

Reacties