×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Herken jij ze nog? Take That toen en nu

25.08.2016 -

Het was een van de grootste boybands uit de jaren 90: Take That. Robbie Williams was natuurlijk onderdeel van deze groep en denkt nu even terug aan zijn tijd met de andere mannen.


Hij deelt een foto van de albumcover van Take That And Party uit 1992 en een foto van de mannen in 2016. Het album kwam deze maand 24 jaar geleden uit. 

Bij de kiekjes van hemzelf met Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald en Jason Orange schrijft Robbie: '24 jaar en er is niets veranderd.' 

Robbie Williams stapte in 1996 uit de band. De samenwerking tussen hem en de rest van de band verliep al niet soepel en zijn drank- en drugsgebruik deden de relaties ook geen goed. Tijdens de repetities voor hun tournee dat jaar liep het uit de hand en gooide Robbie de handdoek in de ring en niet viel later stopte heel Take That ermee. In 2010 voegde Robbie zich weer bij de heropgerichte band. 

 

24 years & nothing's changed! #TakeThatAndParty

Een foto die is geplaatst door Robbie Williams (@robbiewilliams) op

 

Foto: Instagram Robbie Williams

Reacties