×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sarah Jessica Parker feliciteert Kim Cattrall

22.08.2016 -

Sex And The City-ster Kim Cattrall mocht zondag zestig kaarsjes uitblazen en oud-collega Sarah Jessica Parker stuurde een uitgebreide felicitatie.


"Fijne verjaardag jij schoonheid", schreef de actrice op haar Instagram bij een foto van Kim. "Ik stuur je liefde en de beste wensen voor een geweldig, gelukkig, gezond en avontuurlijk jaar." Ze ondertekende de post met "Je oude maatje, kattenkwaadpartner en 'zus' SJ xxx."

Tijdens de hoogtijdagen van Sex And The City gingen veel geruchten de ronde dat Sarah Jessica en Kim, die Carrie en Samantha speelden, het niet met elkaar konden vinden. De boel zou zijn geëscaleerd toen Kim erachter kwam dat Sarah Jessica een flinke salarisverhoging kreeg voor het laatste seizoen van de hitserie. Vanwege de ruzie werd volgens insiders zelfs de eerste Sex And The City-film een flinke tijd uitgesteld.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties