×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dit eist Lindsay Lohan voor een tv-optreden in Rusland

21.08.2016 -

Lindsay Lohan is niet meer samen met ex-verloofde Egor Tarabasov. Daar wil de Russische zender Channel 1 de actrice graag over interviewen, maar daar staat natuurlijk wel wat tegenover. Lindsay heeft al een eisenlijstje opgestuurd en die is niet mis.


TMZ heeft de lijst gepubliceerd. Daar staan de volgende dingen op: een privévliegtuig, beveiliging, een Russisch visum voor een jaar met verlenging, 500.000 Britse pond, visagiste, kapper en manicuriste aan boord van het vliegtuig en een penthouse suite in het Ritz-Carlton. 

Maar dat is nog niet alles, de actrice wil ook Vladimir Poetin ontmoeten en op de foto met hem. De diva heeft de lijst op verzoek van het programma Pust govoryat gestuurd. De zender Channel 1 wordt beheerd door de staat. 

Foto: Instagram Lindsay Lohan

Reacties