Placeholder

Yuri van Gelder waait uit met Katrina

Yuri van Gelder komt samen met z’n Braziliaanse vriendin Katrina in Nederland bij van alle commotie nadat hij was weggestuurd uit Rio na een avond stappen en drinken. ‘Even lekker uitwaaien,’ meldt hij.

‘Oost west thuis best. Even lekker uitwaaien,’ meldt Yuri op Twitter. Geen strand op Copacabana, maar zaterdag was het ook heerlijk toeven in Nederland.

Zondag doet de turner op de laatste dag van Lowlands zijn olympische oefening in de ringen. Het festival heeft de turner uitgenodigd aangezien hij de finale moest missen op de Olympische Spelen. Yuri  is om 12.30 uur te zien in de ringen die voor de gelegenheid komen te hangen in de Alpha-tent.

,,We vonden dat hij wel een podium verdient nu hij niet meer de finale kan doen op de Olympische Spelen'', aldus een woordvoerder van organisator Mojo eerder deze week. Na het optreden van Van Gelder krijgt de tent een theaterfunctie, want dan geeft cabaretier Hans Teeuwen een show.

Zondag komt ook de Amerikaanse band Eagles of Death Metal naar Biddinghuizen, die bij de terroristische aanslag op de Parijse concertzaal Bataclan op het podium stond.