×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ferry Weertman feliciteert jarige Ranomi Kromowidjojo met romantisch kiekje

20.08.2016 -

Ranomi Kromowidjojo is vandaag jarig. Helaas kan ze dit niet vieren met haar vriend Ferry Weertman, aangezien die nog in Rio zit en zij in Nederland is. Maar hij denkt wel aan zijn inmiddels 26-jarige vriendin op deze speciale dag.


Op Instagram deelt de gouden medaille-winnaar een romantisch plaatje met zijn vriendin. 'Gefeliciteerd lief! We gaan het extra vieren als ik weer terug ben', schrijft hij erbij. 

Ranomi moest alweer terug naar Nederland omdat zij geen medaille heeft gewonnen op de Olympische Spelen. Ferry Weertman blijft wel tot het einde van de spelen, omdat hij de gouden plak heeft gewonnen op de 10 kilometer marathon in open water. 

 

Gefeliciteerd lief! We gaan het extra vieren als ik weer terug ben

Een foto die is geplaatst door Ferry Weertman (@veryferryfast) op

Foto: Instagram Ferry Weertman

Reacties