×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel Gibson betaalt ex extra alimentatie

20.08.2016 -

Oksana Grigorieva krijgt 10.000 dollar (8800 euro) extra per maand aan alimentatie van haar ex Mel Gibson. Het bedrag komt bovenop de 20.000 dollar (17.000 euro) die de acteur momenteel al per maand ophoest voor het onderhoud van hun zesjarige dochtertje Lucia.


Mel en Oksana kibbelen al een tijdje over de alimentatie, weet TMZ. De Russische vond de 20.000 dollar per maand niet genoeg en eiste in plaats daarvan 100.000 dollar (88.000 euro) per maand. Uiteindelijk troffen de twee een overeenkomst: Oksana krijgt meer geld, maar in ruil daarvoor moest ze wel vertrekken uit Gibsons huurwoning in Los Angeles. Grigorieva ging akkoord en huurt nu een huis in Malibu.

Mel en Oksana gingen in 2010 uit elkaar, de twee waren ongeveer een jaar samen. Hierna volgde een vechtscheiding waarbij Grigorieva haar ex beschuldigde van huiselijk geweld.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties