×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette van Dam laat typische toeristenfoto compleet mislukken

18.08.2016 -

Het was een goede poging, maar helaas mislukt. Nicolette van Dam wilde doen alsof ze de ondergaande zon tussen haar vingers fijnkneep, maar ze stond er een beetje verkeerd voor.


Of het was de schuld van haar man Bas Smit, dat kan ook nog. Hij was de fotograaf en heeft natuurlijk ook een aandeel in het kiekje. Hij zette de foto op Instagram en schreef daar al grappend bij: 'Ja top Nic!'

Nicolette en Bas zijn met hun gezin op vakantie op Bali. Ze plaatsten al verschillende foto's van de trip op social media. Zo vierde Nicolette haar verjaardag op het mooie eiland en genieten ook dochtertjes Lola-Lily en Kiki-Kate van de reis, zo laat mama Nicolette zien. 

 

Ja top Nic! #onetaker

Een foto die is geplaatst door Bas Smit (@basssmit) op

Foto: Instagram Bas Smit

Reacties