×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Net uit bed: pikant kiekje van Kim Feenstra

18.08.2016 -

Model Kim Feenstra houdt wel van een gewaagd fotootje zo nu en dan. Deze keer verblijft ze in München en fotografeerde ze zichzelf in de spiegel met alleen een deken voor.


Tenminste, dat lijkt zo. Wie goed kijkt kan nog net het randje van een slipje zien. Voor de rest lijkt de donkere schone helemaal naakt te zijn. Ze neemt nog even een verleidelijke pose aan en gooit haar lange, slanke benen in de strijd. Haar lokken hangen wild voor haar gezicht, om de out-of-bed-look af te maken. 

Kim lijkt er wel van te houden om kiekjes te schieten als ze nog in bed ligt of er net uitkomt. Onlangs fotografeerde het model zichzelf nog toen ze in bed lag met een vrouw

 

Good AM. The Hotel Room Selfies. #messeduphotelroom

Een foto die is geplaatst door Kim Feenstra (@k2im) op

Foto: Instagram Kim Feenstra

Reacties