×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lange lokken: dochtertje Arie Boomsma kan al een staartje in het haar

17.08.2016 -

Veel mensen waren al onder de indruk van haar donkere lokken, maar nu kan de dochter van Arie Boomsma ook echt een staartje in. Bobby Jo heeft een klein, rechtopstaand staartje boven op haar koppie.


Het meisje is net een half jaar oud en pakt iedereen in met haar volle bos haar en vrolijke gezichtje. Bobby lijkt als twee druppels water op haar moeder Romy. Nu gaat de lengte van Bobby's lokken dus ook al flink richting de lengte van het haar van haar moeder. 

Bobby werd op 1 februari geboren. Inmiddels heeft de kleine meid al een familievakantie meegemaakt en sport ze met haar vader. Ze is duidelijk ook erg gek op papa Arie, want ze wil geen moment zonder hem zijn. 

 

Hier schijnt de zon al hoor. Fijne dag, lieve mensen!

Een foto die is geplaatst door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op

Foto: Instagram Arie Boomsma

Reacties