×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes jr. wil Gordon als assistent

16.08.2016 -

André Hazes jr. zou het geweldig vinden als Gordon een keer de bordjes komt omdraaien in Rad van Fortuin. De nieuwbakken quizmaster ziet in hem zijn 'ultieme assistent'.


"Ik ken niemand die meer humor heeft dan die man", zegt André in Veronica Magazine. "Dat vind ik belangrijker dan dat iemand cup DD heeft. Ook dat went." Hij presenteert vanaf volgende week een remake van de tv-klassieker die in de jaren negentig werd gepresenteerd door Hans van der Togt. De zanger is niet van plan om de nieuwe Hans te worden. "Hij is toch meer volgens het boekje, een soort ideale schoonzoon", aldus André. Hij vergelijkt zich liever met Carlo Boszhard. "Carlo is speelser, betrekt het publiek erbij, maakt schunnige grapjes en zegt dingen die net door de beugel kunnen, maar voor de azijnzeikerds net niet. Dat is ook mijn stijl."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties