×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lisa Marie Presley in afkickkliniek

12.08.2016 -

Lisa Marie Presley is opgenomen in een afkickkliniek om van haar medicijnverslaving af te komen. De dochter van Elvis Presley zou zelf steun hebben gezocht bij het luxueuze Hills Treatment Center in Los Angeles, waar voor verblijf en behandeling zo'n 400.000 dollar per maand moet worden neergeteld.


Lisa Marie sprak in het verleden openlijk over haar verslavingsgevoeligheid en de periode in haar jeugd waarin ze worstelde met drugs en alcohol. Zo gebruikte ze al sinds haar tienerjaren cocaïne, verdovende middelen, wiet en drank om maar te zorgen dat ze niet nuchter door het leven hoefde. Op een zeker moment vond ze steun bij de Scientology-kerk en kickte ze af, zo vertelde ze in 2013.

Volgens een bron in US Magazine probeert Presley (48) nu van een langdurige afhankelijkheid van pijnstillers af te komen. Onlangs maakte ze bekend na meer dan tien jaar huwelijk te gaan scheiden van haar echtgenoot Michael Lockwood. Samen hebben zij twee dochters van zeven, de tweeling Finley en Harper. De zangeres heeft ook twee kinderen van 27 en 23 uit een eerder huwelijk.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties