×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Groot verdriet voor André Hazes jr.

Dunya heeft een tumor

12.08.2016 -

We meldden eerder vrijdag al dat Dunya, de hond van André Hazes jr. een onderzoek moest ondergaan. Het nieuws was helaas niet goed.


‘Dunya is wakker en weer mee naar huis. De reden dat er een scan gemaakt moest worden, is omdat zij een spieruitval in haar koppie heeft. Op deze manier konden we de oorzaak achterhalen. Doenie heeft een tumor in haar koppie, of dit kwaad of goedaardig is kunnen we niet achterhalen,’ meldt André’s vriendin Monique op Instagram. ‘Chemo's bij zo'n oud beestje moet je niet willen dus zit er niks anders op dan nog iedere dag te genieten dat ze bij ons mag zijn. Zolang dat wij weten dat ze geen pijn heeft, goed eet en de dingen die ze leuk vind blijft doen, zijn wij dankbaar!’

Foto: Instagram Monique Noëll

Reacties