×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex Mel Gibson kan fluiten naar geld

11.08.2016 -

Oksana Grigorieva, de ex van Mel Gibson, hoeft niet meer te rekenen op een flink deel van een schikking die ze in 2011 trof met de acteur. Ook in hoger beroep vindt de rechter dat de Russische geen recht meer heeft op de 500.000 dollar die ze nog van Mel zou krijgen omdat ze te loslippig is geweest.


In de regeling die Oksana trof met Mel stond dat ze niet meer in het openbaar mocht praten over haar beschuldigingen van huiselijk geweld en de voogdijzaak over hun dochter Lucia. Die afspraak was ze echter even vergeten toen ze er toch over sprak in een radio-interview met Howard Stern in 2013.

Oksana zou eigenlijk 750.000 dollar krijgen van Mel. Dat was al fors minder dan de vijftien miljoen die Mel in eerste instantie aan haar wilde geven in ruil voor geheimhouding. Oksana stapte echter toch naar de media omdat ze dacht dat dat meer op zou leveren.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties