×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 10 t/m 16 augustus

11.08.2016 -

Wat hebben de sterren deze week te melden?


LEEUW

Liefde: De storm is eindelijk gaan liggen, waardoor u kunt uitrusten. Houd niettemin uw ogen wijd open. Dan haalt u het beste rendement uit uw recente ervaringen. Uw radicale opvattingen kunt u nu uitdragen. Geld: Jupiter ging op 31 juli uw geldhuis binnen en ook Venus en de zon versterken uw financiële positie. U hebt nu echt goud in handen, dus maak optimaal gebruik van deze gunstige situatie. Gezondheid: Houd wel uw energieniveau in de gaten om er zo voor te zorgen dat u het maximale haalt uit de successen die naar u lonken. Doe er een schepje bovenop.

 

MAAGD

Liefde: Het kan verwarrend zijn als uw capaciteit om uw leven te stabiliseren tijdelijk wordt verblind door optimisme, waardoor u problemen over het hoofd ziet. Geld: U blijft op koers als u nuchter nadenkt hoe u obstakels wilt vermijden. Zet voorzichtige stappen. U bent gelukkig als u vergeet wat u niet kunt veranderen. Gezondheid: Uw mobieltje is een bacteriebom als anderen die ook gebruiken. Reinig met desinfecterende doekjes. En regelmatig handen wassen.

 

WEEGSCHAAL

Liefde: Maak van uw hart geen moordkuil, maar een al te directe benadering kan een averechts effect hebben. Met tact lukt het veel beter de situatie naar uw hand te zetten. Geld: U hebt de kans u aan een project te wagen dat u anders gemeden zou hebben. Spaar uw krachten: die heb u de komende zware weken hard nodig. Gezondheid: Noten zijn goed voor een slanke taille. Mensen die regelmatig noten eten hebben een lager lichaamsgewicht en een slankere buikomtrek.

 

SCHORPIOEN

Liefde: Het geeft niet als anderen u als te serieus zien. Een ietwat autoritaire houding is nodig om alles op een rijtje te zetten. U hebt het gereedschap in handen, nu nog slim gebruiken. Geld: Uw carrièrevooruitzichten kunnen haaks staan op uw verantwoordelijkheden thuis. Misschien zult u iets van uw onafhankelijkheid moeten opgeven. Gezondheid: Kies volkoren producten en houd de porties klein. Met minder koolhydraten maakt uw lichaam minder insuline aan.

 

BOOGSCHUTTER

Liefde: U jaag graag dromen na en verdrinkt soms in die magie. De remedie is de juiste keuze te maken op een tweesprong, want het gaat niet om zomaar een nieuw avontuur. Geld: Er hang verandering in de lucht. Dat lukt alleen als u het doel helder formuleert, concrete plannen maakt en daar vervolgens naar handelt. Gezondheid: Laat alle beeldschermen eens een dag uit. Tv-kijken lijkt ontspannend, maar u wordt er niet fitter van. Laat de smartphone ook met rust.

 

STEENBOK

Liefde: Blijft u na een feest alleen achter om alle rommel op te ruimen? U vraagt zich af of het de moeite wel waard was. Niet piekeren, doe fluitend waar u het beste in bent.  Geld: Een manier vinden om karweitjes zo te benaderen dat u er plezier aan beleeft is een creatieve manier om dingen voor elkaar te krijgen. Mouwen opstropen. Gezondheid: Als u langer dan drie maanden verschijnselen van vermoeidheid vertoont, is dat een reden om naar de huisarts te gaan.

 

WATERMAN

Liefde: U hebt briljante ideetjes. Dat is de invloed van de revolutionaire Uranus. Maar de praktische Saturnus dwingt u om ze met een realistische blik te bekijken. Geld: Uw inkomsten staan onder spanning. Ze komen wel, maar niet zo snel als u wenst. Als u voorspoed voor anderen schept, profiteert u daar zelf van. Gezondheid: Elke dag een halfuur besteden aan zorgen, betekent beter omgaan met problemen. Dit werkt omdat zorgen dan beperkt blijven tot dat halfuur.

 

VISSEN

Liefde: U bent gewend mee te zwemmen op de stromingen in uw leven, maar nu kunt u beslissen een eigen weg in te slaan en de stabiliteit in uw leven te versterken. Geld: Doe niet alles tegelijk, want daar schiet u niets mee op. Stap voor stap kleine verbeteringen aanbrengen is de beste manier en brengt u waar u wilt zijn. Gezondheid: Walnoten door een zomerse salade, of een handje door de havermout doen bij het ontbijt, stimuleert de werking van de hersenen.

 

RAM

Liefde: De sterren verlangen dat u uw huidige status in uw relatie accepteert, vooral als de doelstelling zo hoog is dat die nauwelijks haalbaar is. Geld: Wentel u niet in teleurstelling, maar erken uw succes! In plaats van een nieuwe koers in te slaan is het beter voort te gaan op wat u al hebt gerealiseerd. Gezondheid: Uw zelfvertrouwen keert terug als u focust op wat er moet gebeuren om uw conditie te verbeteren. Er goed uitzien betekent meer aandacht.

 

STIER

Liefde: Een onverwachte wending in een relatie kan de stabiliteit in uw liefdesleven aantasten. Toch wint uw gezonde verstand en zorgt voor een nieuwe impuls wat betreft integriteit. Geld: Let op dat u uw belangen bewaakt, omdat dromen met u aan de haal kunnen gaan als u niet met beide benen op de grond blijft. Gezondheid: Water drinken is een van de belangrijkste dingen als u op het strand of bij het zwembad in de warme zon vertoeft. Anders droogt u uit.

 

TWEELINGEN

Liefde: Sta even stil bij uw gedrag als liefdestest. Dat kan helpen als u bang bent om een keuze te maken die uw onafhankelijkheid aantast. Geld: Denk na wat nu belangrijk is voor uw succes en handel daarnaar. Het zal u verrassen als u merkt hoe gemakkelijk u financiële ruis uit uw leven kunt bannen. Gezondheid: De ouder wordende huid maakt steeds minder vitamine D aan die nodig is voor uw botten en spieren. Een dagelijks supplement wordt daarom aanbevolen.

 

KREEFT

Liefde: U wilt mensen van wie u houdt extra beschermen. U vreest misschien dat u de controle verliest. De omstandigheden zullen veranderen. Dat versterkt uw zelfvertrouwen. Geld: Ga uw opties na en vertrouw op uw intuïtie. Zo voorkomt u een crisis. Als u ferm optreedt, hebben uw keuzes een langdurige invloed. Gezondheid: De straling van de zon is het sterkst tussen twaalf en drie. Zoek dan de schaduw op. Zorg er ook voor dat kinderen goed worden ingesmeerd.

Reacties