×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Quinty Trustfull op huizenjacht in Milaan

Vakantie moest onderbroken worden

10.08.2016 -

Quinty Trustfull gaat op korte termijn op huizenjacht in Milaan. Haar echtgenoot Orlando gaat in Italië aan de slag als assistent van Frank de Boer, de nieuwe coach van voetbalclub Internazionale.


“Als je het over een te gekke club hebt, heb je het wel over Inter. Het is fantastisch”, glunderde Quinty woensdag in RTL Boulevard. “Ik heb in een minuut wel tien keer gezegd: ik ben zo trots op je!”

De presentatrice en haar gezin moesten hun vakantie onderbreken. “We waren lekker een klein weekje weg met het gezin toen Frank zondagavond belde en zei: gefeliciteerd, we gaan naar Milaan. We zouden tot donderdag in Valencia blijven, maar moesten acuut terug naar Nederland.”

Weer thuis had Orlando twintig minuten om zijn koffers te pakken. “Toen zei hij tegen mijn vader: 'ik ga' en ik schoot vol. Toen drong het door dat hij naar Milaan gaat en voorlopig niet terugkomt.”

Quinty en Franks vrouw Helen gaan volgende week op huizenjacht. “We gaan waarschijnlijk volgende week die kant op. We willen graag bij elkaar in de buurt wonen.” Een Italiaanse tv-carrière ziet Quinty nog niet zitten. “Eerst dit allemaal maar eens op de rails zetten, dan zien we wel verder.”

Vooralsnog blijft Quinty Koffietijd presenteren. “Maar we gaan de dagen wat meer achter elkaar plakken”, zegt ze over het RTL-programma dat ze met Loretta Schrijver en Pernille La Lau aan elkaar praat. “Het grootste deel van de week zal ik in Milaan zijn.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Quinty Trustfull en BuzzE

Reacties