×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Williams krijgt zijn zin

RTL geeft hem rol in nieuwe tv-serie

10.08.2016 -

John Williams krijgt zijn zin. Nog niet zo lang geleden liet het bekende RTL 4 - gezicht in een interview doorschemeren graag weer te willen acteren naast zijn werk als presentator bij RTL. Kennelijk hebben zijn woorden indruk gemaakt bij de directie van de zender, want hij heeft zijn zin gekregen. Weekend kan deze week onthullen dat hij een grote rol te pakken heeft in een nieuwe politieserie.


De presentator van Help, Mijn Man Heeft Een Hobby, heeft een rol gekregen in de nieuwe politieserie Odds, die volgend jaar te zien zal zijn op RTL 4. Naast John, die de eigenaar van een sportbar gaat spelen, zal ook Tygo Gernandt schitteren in één van de rollen.

Het is niet voor het eerst dat John Williams te zien zal zijn in een politieserie. In 1999 was John ook al te zien in de serie Blauw Blauw als agent Rodney, eveneens bij RTL 4.

Foto: Reni van Maren

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!