×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bridget Maasland weg bij SBS

Contract wordt niet verlengd

10.08.2016 -

Bridget Maasland en SBS gaan uit elkaar. Een woordvoerster van SBS Broadcasting (SBS6, Net5, Veronica, SBS9) bevestigt dat het contract van Bridget niet wordt verlengd.


Bridget werkt sinds 2012 bij SBS, waar ze een van de gezichten van het programma Shownieuws was. Dit jaar was Bridget vooral te zien op Net5. Ze portretteerde succesvolle Nederlanders in het programma Bridget in Hollywood en deed verslag deed van de Oscar-uitreiking.

"Het klopt dat het contract van Bridget Maasland eind augustus afloopt bij Net5/SBS. In goed overleg hebben we besloten om dit niet te verlengen. Haar programma Bridget in Hollywood heeft het goed gedaan bij Net5. We kunnen haar op dit moment echter geen vervolg beloven of andere passende titels aanbieden. We danken Bridget voor haar inzet en wensen haar een mooie nieuwe stap in haar carrière'', stelt SBS in een verklaring.

Bridget: "Ik wil SBS bedanken voor vier fijne jaren waarin ik heel leuke programma’s gedaan heb, maar het is nu tijd om een andere richting in te slaan."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties