×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Curator legt beslag op woning Bo Saris

10.08.2016 -

De curator heeft beslag gelegd op de privéwoning van Boris Titulaer. De zanger, die optreedt als Bo Saris, zou een schuld van 288.000 euro hebben bij zijn bedrijf Bo-Rosh Productions dat afgelopen voorjaar failliet werd verklaard.


De curator baseert zich op de jaarrekening van 2014 en wil dat dit geld terug wordt betaald, maar Boris weigert dit. Pogingen om tot een regeling te komen zijn mislukt. De artiest uit Venlo heeft de gesprekken met de curator over dit onderwerp gestaakt, blijkt uit het boedelverslag, meldt zakennieuwssite WijLimburg.

De zanger ontkent dat er sprake is van een schuld, maar volgens de curator heeft hij daar geen argumenten voor aangedragen. De voormalig winnaar van Idols moest door de financiële problemen al zijn optredens cancelen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties