×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rupert Grint kan fluiten naar belastinggeld

09.08.2016 -

Rupert Grint heeft een poging om via de rechter ruim een miljoen pond aan belasting terug te halen verloren. De acteur, die met zijn rol als Ron Weasley in de Harry Potter-filmreeks in totaal zo'n 24 miljoen pond binnenharkte, had op advies van een belastingadviseurs zijn boekhouding over de jaren 2009 tot 2011 'creatief' opgelost door met de data te knoeien.


Rupert werd echter teruggefloten vanwege belastingontwijking. Daardoor moest hij een miljoen pond extra afstaan, zo melden diverse Britse media.

Tijdens de hoorzitting gaf Grint toe slechts 'zeer beperkt' verstand van zijn financiële zaakjes had en dat hij zijn belastingaangifte aan zijn vader en zijn accountant overliet.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties