×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Holly Madison

09.08.2016 -

Holly Madison (36) is bevallen van haar tweede kind, een zoon. De voormalige Girls Next Door-actrice en haar man Pasquala Rotella hadden samen al een driejarige dochter die luistert naar de naam Rainbow Aurora.


Dinsdag maakte Pasquala de geboorte van de baby zelf bekend op Instagram met een foto waarop het handje van hun zoon rust in die van papa. Hij spreekt van een magisch moment. Holly plaatste een soortgelijke foto van haar eigen hand op Instagram. De bevalling was in het ziekenhuis.

Madison, een voormalig Playboymodel, maakte in januari bekend zwanger te zijn van haar tweede kind en kondigde eind maart aan dat het een jongetje zou worden.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Holly Madison

Reacties