×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje voor Victoria Koblenko

'Hij heet Kiy'

08.08.2016 -

Victoria Koblenko is bevallen van haar eerste kindje. Zij en haar vriend Evgeniy Levchenko zijn de trotse ouders gewonden van een zoon en het jochie heeft de naam Kiy gekregen. Victoria postte maandagavond een kiekje van haar glunderende gezin op Instagram.


"Eerste post van onze zoon: 'Daar ben ik dan! De lllllang verwachte zoon, zoals mijn moeder zou zeggen'." Begint het bericht op Instagram. "Jaaaa, hier glimlacht ze wel, maar vooral om de aandacht af te leiden van t kraamverband, lees matras in d'r oma onderbroek. Verder is ze trots dat ik op papa lijk. Al weet ik nu al dat haar temperament in mij dat van hem moeiteloos gaat overtreffen."

De naam Kiy is bedacht door Levchenko en Victoria belooft in de post dat er snel een uitleg over de herkomst van de naam volgt.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Victoria Koblenko

Reacties