×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vijfde kind voor Jamie Oliver

08.08.2016 -

De vrouw van Jamie Oliver is zondag bevallen van hun vijfde kind. Het jongetje is de tweede zoon van het stel.


Zowel Jamie als zijn vrouw Jools plaatste een foto van het mannetje op Instagram. "Het is een jongen! Iedereen in de Oliver-familie is verrast en blij", schreef de tv-kok daarbij. Jamie vertelt in het bericht dat zijn oudste twee dochters bij het laatste stadium van de bevalling aanwezig waren. In haar post noemt Jools haar man "mijn held" en laat ze weten dat haar dochters de navelstreng hebben doorgeknipt.

Beide ouders laten weten dat de jongste aanwinst in de familie nog geen naam heeft. De Olivers hebben de gewoonte aparte namen te kiezen voor hun kinderen. De dochters uit het gezin heten Poppy Honey, Daisy Boo en Petal Blossom, de oudere zoon gaat door het leven met de naam Buddy Bear.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Foto BuzzE en Instagram Jamie Oliver

Reacties