×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Huwelijk Shannen Doherty sterker door kanker

'Kurt houdt van me met roze haar en zonder haar’

05.08.2016 -

Het huwelijk van Shannen Doherty is een stuk sterker geworden door haar ziekte. “Kanker kan het beste of het slechtste bovenhalen in een relatie”, schreef de 45-jarige actrice op Instagram. “Gelukkig heeft het ons huwelijk sterker gemaakt.”


Volgens Shannen houdt haar man Kurt Iswarienko ‘elke seconde’ meer van haar. “Ik ben gezegend met zo’n geweldige groep mensen om me heen”, schreef ze bij een foto van haarzelf en haar man. “Hij houdt van me met roze haar of met geen haar.”

Shannen is open over haar strijd tegen kanker, zo legde ze vorige maand met meerdere foto’s vast hoe ze afscheid nam van haar haren. “Elke strijd tegen kanker is anders”, schreef ze vrijdag bij een foto waarop ze uitgeput op bed ligt. “In mijn geval is de chemo verschrikkelijk en geloof me, ik heb bijna alles geprobeerd.” Shannen heeft geleerd toe te geven aan ‘de moeheid, misselijkheid en pijn’.

De actrice, die eerder deze week in een interview zei dat ze nog maximaal vijf jaar te leven heeft, bedankte voor de vele berichten die ze ontving. “Bedankt voor alle gebeden, beterschapwensen en verhalen. Het helpt onwijs veel.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Shannen Doherty

Reacties