×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Touriya Haoud wil strijdbijl met Sylvie Meis begraven

’Ik zal altijd van haar blijven houden’

05.08.2016 -

ouriya Haoud koestert geen wrok richting Sylvie Meis. De dames waren jarenlang hartsvriendinnen, maar kregen het twee jaar geleden met elkaar aan de stok. “Ik zal altijd van haar blijven houden”, zegt Touriya over Sylvie. “Er is veel gebeurd en gezegd over en weer.”


“Als ik Sylvie morgen zou tegenkomen, dan zou ik gewoon met haar gaan praten. De boosheid en bitterheid is verdwenen”, vertelt Touriya. Zij was het volgens Sylvie die informatie over de scheiding van Rafael van der Vaart lekte. Touriya, die de aantijgingen nog steeds ontkent, zou haar pr-bedrijf zijn verloren als gevolg van alle negatieve publiciteit.

“Alles is nu anders”, zegt Touriya. “Ik heb Sylvie nooit meer gesproken, maar hoop natuurlijk dat het heel erg goed met haar gaat.” Ze gunt haar voormalige vriendin ‘alle liefde van de wereld’. “Het is echt een hele lieve meid. En goede vriendinnen vind je niet snel…”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Sylvie Meis

Reacties