×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Met Bobbi Eden's baby is alles goed

01.08.2016 -

Bobbi Eden mag de komende weken nauwelijks iets doen. De zwangere pornoster moet van haar artsen zo veel mogelijk rust nemen. Vrijdag belandde Bobbi in het ziekenhuis.


“Ik had al een paar dagen last van krampjes”, legt ze uit in een video voor Linda.TV, waarvan RTL Boulevard maandag fragmenten uitzond. “Toen ik vrijdag bij mijn moeder was, werd de pijn toch wel heftig.”

Bobbi, die 32 weken zwanger is, werd door haar verloskundige doorgestuurd naar het ziekenhuis. “Daar ben ik aan een monitor gelegd en zijn allemaal onderzoeken gedaan. Uiteindelijk bleek dat ik gewoon al weeën had.”

Bobbi moest een nachtje ter observatie in het ziekenhuis blijven. “Met de baby was alles goed. Daar ben ik heel bij om. Maar het was wel even schrikken.”

Nu Bobbi moet rusten, komt er nog meer op de schouders van haar man Mark Laurenz terecht. 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties