×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gigi Hadid gaat weer samenwonen met Zayn Maylik

Zanger bereidt zelfs een huwelijksaanzoek voor

01.08.2016 -

Een maand na hun tijdelijke breuk, is Gigi Hadid ingetrokken bij Zayn Malik. Het half-Nederlandse model zou zelfs met de zangers toestemming aan het verbouwen zijn geslagen in Zayn's woning.


Een bron weet zelfs te vertellen aan The Mirror dat het stel een regel heeft ingevoerd, nooit langer dan tien dagen zonder elkaar te zijn. Zayn zou ook al bezig zijn met de voorbereidingen van een huwelijksaanzoek. "Hij wil het de meest romantische avond van haar leven maken als hij een aanzoek doet. Hij werkt eraan, maar het moet perfect zijn."

De 23-jarige One Direction-zanger en de 21-jarige dochter van de Nederlandse realityster Yolanda Hadid kregen in november vorig jaar een relatie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties