×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere Mila Kunis denkt nu al aan derde kindje

29.07.2016 -

Mila Kunis moet nog bevallen van haar tweede spruit, maar ze denkt nu al aan een derde kind. De actrice heeft verteld dat zij en echtgenoot Ashton Kutcher meer dan twee kinderen willen.


Dat het niet bij hun inmiddels anderhalf jaar oude dochter Wyatt zou blijven, wist Mila al direct na haar bevalling. “Direct na de geboorte van Wyatt wisten we dat we nog een kind zouden krijgen. We voelden dat allebei.”

Mila denkt dat ze hetzelfde gevoel heeft als ze straks bevalt van baby nummer twee. “Ik geloof echt dat je het voelt als je gezin compleet is.”

Mila en Ashton, die vorig jaar trouwden, maakten in juni bekend dat hun tweede kind onderweg is. Begin deze maand zei de actrice dat ze minder bezig is met haar tweede zwangerschap dan met de eerste. “Bij de eerste ben je betoverd door de belevenis”, vertelde ze aan Entertainment Tonight. Dit keer zijn Mila en Ashton echter druk bezig met werk en het achternarennen van Wyatt.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties