×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Het is een jongen! Adele trekt drag queen Adele het podium op

29.07.2016 -

Adele schrok zich rot toen ze zichzelf in het publiek zag staan bij haar optreden in Seattle. Drag artiest Kristie Champagne, echte naam Kris Zello, kwam in vol ornaat naar haar optreden en het was net alsof de twee in de spiegel keken.


De zangeres van de hits Hello en Someone Like You moest Kristie bij zich op het podium hebben. 'Je ziet er geweldig uit!' Zelfs de stijl van Adele is tot in de puntjes nagedaan door Kristie. 'Ik vind die jurk geweldig', roept Adele uit na een flinke knuffel van haar evenbeeld. 'Laten we ruilen!'

Het is niet zomaar een keertje dat Kristie zich aankleedt als zijn grote idool Adele. 'Ik speel jou twee keer per week hier in Seattle', vertelt hij in de microfoon die Adele onder zijn neus drukt. Adele is dolenthousiast en wil meteen weten waar ze moet zijn om Kris te bewonderen tijdens zijn act. 

 

 

 

Foto: Instagram Kris Zello

Reacties