×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere Cosby-actrice ontkent vreemd te zijn gegaan

'Niet ik, maar hij deed dat'

28.07.2016 -

Keshia Knight Pulliam heeft een boekje opengedaan over haar echtgenoot Ed Hartwell, die dinsdag een scheiding aanvroeg.


Volgens de The Cosby Show-actrice ging Ed, met wie zij op Oudjaarsdag trouwde, al vroeg in hun huwelijk vreemd. Keshia zou hem destijds zelfs al hebben willen verlaten. "Ik had de scheidingspapieren al klaar, maar hij zei alle juiste dingen. Hij wilde een familie zijn", vertelde de 37-jarige woensdag aan Entertainment Tonight.

Keshia maakte vorige week bekend dat ze zwanger is van een meisje. Oud-footballspeler en realityster Ed heeft nu een vaderschapstest geëist. "Dat is geen probleem, dit is zijn dochter", zegt de actrice daar over.

De voormalige kindster, die jongste dochter Rudy Huxtable speelde in The Cosby Show, is niet van plan nog een reddingspoging voor haar huwelijk te ondernemen. Ook is dit de laatste keer dat ze de scheiding in het openbaar bespreekt. "Na dit interview ben ik er klaar mee. Ik blijf dit niet herbeleven, maar ik sta het ook niet toe dat mensen leugens over me vertellen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties