×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stiefdochter van Roger Moore is overleden

'Ze heeft haar strijd tegen kanker verloren'

26.07.2016 -

Een trieste dag voor Roger Moore en zijn familie. Gisteren overleed de stiefdochter van de acteur op 47-jarige leeftijd aan kanker.


De 88-jarige Roger maakte het nieuws zelf bekend op Twitter. 'Onze prachtige dochter Christina (ook wel Flossie genoemd) heeft haar strijd tegen kanker verloren op 25 juli om tien uur 's morgens. Onze harten zijn gebroken.' Met deze tekst deelt hij ook een foto van Christina. 

De familie was bij Christina toen zij overleed, laat Roger weten. 'We waren allemaal bij haar, we omringden haar met liefde, tot het eind.'

Christina is de dochter van Roger zijn vierde vrouw, Kristina Tholstrup. Het echtpaar trouwde in 2002. Zijn stiefdochter kende Roger volgens US Weekly al veel langer, aangezien ze buren waren in het zuiden van Frankrijk. Christina was een clubeigenaresse. 

 

Foto: Twitter Roger Moore

Reacties