×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lindsay Lohan witheet op verloofde

‘Egor ging vreemd en ik ben zwanger’

24.07.2016 -

Lindsay Lohan suggereert op Instagram dat haar 23-jarige verloofde Egor Tarabasov is vreemdgegaan en dat ze zwanger is. De 30-jarige actrice haalde flink uit naar de Russische miljonair.


De problemen begonnen zaterdag. Lindsay postte een foto van zichzelf en Egor, van wie het gezicht was weggekrast. Een paar uur later schreef ze bij een foto van hun twee: ''Volgens mij was ik ook zo op mijn 23e.. Slechte tijden. Het verandert na 26/27 @e2505t (Egor's naam op Instagram, red.) bedankt dat je niet bent thuisgekomen vannacht. Beroemdheid verandert mensen.''

Een uur daarna postte ze een foto van Egor in een nachtclub 'met een Russische hoer'. Gevolgd door een soortgelijk kiekje. ''Eerste keer in mijn leven. Hij heeft mij bedrogen met een hoer.'' Vervolgens twitterde ze een shot uit haar film Labour Pains uit 2009, waarin ze een vrouw speelt die doet alsof ze zwanger is, maar uiteindelijk echt in verwachting raakt. ''Ik ben zwanger!!'', schreef Lohan daarbij.

Tarabasov en Lohan zijn sinds oktober samen. Sindsdien gaan ze vooral veel op vakantie samen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Lindsay Lohan

Reacties