×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Drama voor Fajah Lourens

Omgekomen jongetje in Amsterdam is haar neefje

23.07.2016 -

Een enorm drama voor Fajah Lourens. Het jongetje dat vrijdag omkwam bij het familiedrama in Amsterdam blijkt een neefje van haar te zijn.


‘Een familiedrama lijkt altijd zo ver weg! Vaak heb ik mijn tranen laten lopen bij het zien van zulk dergelijk nieuws. Ik heb nooit durven denken dat wij ooit zelf zo iets zouden meemaken,’ schrijft Fajah op Instagram. ‘Helaas zijn wij gisteren ons lieve kind, neefje, kleinkind verloren. De afgelopen twee maanden heb ik dagelijks mogen genieten van mijn heerlijke neefje Elfin die samen met mijn zusje bij ons woonde. Helaas blijft zijn bedje nu leeg. Wij willen graag in alle rust dit verdriet een plekje geven en hoop dat dit wordt gerespecteerd.’

Gisteren sprong de 32-jarige vader met de 11 maanden oude baby in zijn armen uit het raam van een woning in Amsterdam Zuid. Binnen werd het levenloze lichaam van de moeder van de man aangetroffen. Volgens de politie was zij door een misdrijf om het leven gekomen.

 

Foto: Instagram Fajah Lourens

Reacties