×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Douwe Bob toont gehavende lichaam na scooterongeluk

21.07.2016 -

Douwe Bob is flink onderuit gegaan met zijn scooter. Hij heeft wat verwondingen opgelopen en dat toont hij nu aan al zijn volgers.


'Zometeen lekker spelen bij 3FM, we leven nog, niet zeuren', schrijft de zanger bij een kiekje op Instagram. Hij nam vanochtend plaats in de studio van de radiozender bij Domien Verschuuren. 

Hij vertelde dat hij een goede smakkerd had gemaakt. 'Ik heb een auto-ongeluk gehad en ik zat niet in de auto', grapt Douwe tegen Domien. 'Ik zat achterop een tomosje en ben gekatapulteerd in Amsterdam Zuid-Oost.' Bad timing noemt de muzikant het. 'Ik weet het ook niet meer. Ik weet dat ik opzij keek en ik zag een heel mooie oldtimer op me afkomen.'

De knal kwam hard aan. 'Hij kwam in m'n ribben.' De oldtimer was ook flink kapot, tot groot ongenoegen van Douwe Bob. De scooterchauffeur zelf was helemaal ongedeerd. Douwe is wel flink gehavend. 'Mijn knie is kapot, mijn heup is kapot en ik zit nu flink aan de pijnstillers.' Hij heeft ook een gekneusde linkerarm en gekneusde ribben. Zijn wang is flink geschaafd, vandaar de grote pleister. 

Domien is blij dat Douwe er is, en de zanger zelf ook. 'Of ik nou thuis zit, of hier zit. Dan zit ik liever hier.' Gitaar spelen kan hij nu niet, dus hij heeft een vervanger meegenomen naar 3FM. De Zwarte Cross doet Douwe Bob ook nog gewoon aan. 

 

Zometeen lekker spelen bij #3fm #welevennog #nietzeuren #howluckyweare

Een foto die is geplaatst door Douwe Bob (@douwebob) op

Foto: Instagram Douwe Bob

Reacties