×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ramon Beense over overlijden dochter: 'We hebben alle aandacht aan elkaar kunnen geven'

21.07.2016 -

Ramon Beense en zijn vrouw Ziona hebben afgelopen weekend afscheid moeten nemen van hun 19-jarige dochter. Shaynee leed aan leukemie. Ramon en Ziona waren erbij.


Het stel vertelt over het moment aan Shownieuws. 'We hebben twee ziekenhuisbedden tegen elkaar aangeschoven en hebben daar met z'n drieën ingelegen', schets Ziona het plaatje. De twee zijn blij dat ze dat hebben kunnen doen. 'We hebben alle aandacht aan elkaar kunnen geven', zegt Ramon. 

Afgelopen mei kwam de leukemie voor de derde keer terug bij de jonge Shaynee. Het meisje probeerde beter te worden, maar dat is helaas niet gelukt. 

Ramon kennen we van het programma Bloed, Zweet en Tranen. Hij deed in 2013 mee en vertelde toen in tranen op televisie dat zijn dochter leukemie had. Hij is inmiddels veelgevraagd artiest. Zijn muziekgenre vond Shaynee niet echt geweldig vertellen haar ouders. 'Maar nu ik op haar laptop kijk vind ik wel allemaal muziek van Ramon en video's', vertelt haar moeder. 'Dat is wel mooi om te zien, ze zou het nooit zo krachtig gezegd hebben maar ze was wel met papa bezig.'

Aankomend weekend wordt de dochter van Ramon en Ziona gecremeerd. Het huis van de familie Beense staat inmiddels vol met kaarten en bloemen van mensen die hun steun betuigen. 

Foto: Facebook Ramon Beense

Reacties