×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Erben en Renate Wennemars hebben auto-ongeluk op vakantie

20.07.2016 -

Ze waren nog maar net weg van hun Franse overnachtingsplaats of het ging mis. Erben en Renate Wennemars hadden hun auto volgeladen om naar Italië te gaan met hun zoons, maar al snel klapte er iemand achter op hun wagen.


Het begin van de rit verliep al niet soepel. Renate had te veel spullen meegenomen en de kinderen hadden ruzie over wie waar mocht zitten, schrijft Renate in haar column. Na 500 meter begonnen zoontjes Joep en Niels ook nog te ruziën over een kussen. Mama Renate riep heel hard 'STOP!' om te zorgen dat ze ophielden, maar Erben vatte dat net even anders op. 

Hij trapte op de rem en de Franse chauffeur achter het gezin klapte zo op hun auto. 'Onze achterruit was aan diggelen en er zaten scheuren in de achterklep', schrijft Renate. Gelukkig heeft het fietsenrek de klap opgevangen en stapte het gezin zonder kleerscheuren uit de auto. De Fransman ook. 

Helaas voor de familie Wennemars hadden zij geen buitenlanddekking van de ANWB. De verzekeraars waren wel heel hulpvaardig, maar de familie wilde vooral snel door. Daarom rijden ze nu met een geïmproviseerde achterruit. 'Als iemand een auto ziet rijden met een stuk plastic op de plaats van de achterruit, waar onze oudste zoon de tekst 'da's pech, achterruit weg' op heeft geschreven, zwaai dan even.' 

 

Da's pech, achterruit weg! #specializedbikes #giant #columnRenate

Een foto die is geplaatst door Erben Wennemars (@erbenwennemars) op

 

De klap #columnRenate

Een foto die is geplaatst door Erben Wennemars (@erbenwennemars) op

 

Foto: Instagram Erben Wennemars

Reacties