×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cosby Show-actrice in verwachting

Keshia Knight Pulliam, 'Rudy' krijgt een dochtertje

19.07.2016 -

Keshia Knight Pulliam, die Rudy Huxtable speelde in The Cosby Show, is zwanger. De inmiddels 37-jarige actrice maakte dat nieuws maandag zelf bekend op Instagram en verklapte gelijk ook dat ze een dochter krijgt.


Keshia was vijf jaar oud toen ze de Huxtables jongste dochter Rudy ging spelen. Eigenlijk was de rol bedoeld voor een jongetje, maar de producenten konden geen geschikte jonge acteur vinden en gingen voor Keshia, die al eens te zien was geweest in de Amerikaanse versie van Sesamstraat. In 1986 werd ze genomineerd voor een Emmy voor haar rol in The Cosby Show, met haar zes jaar was ze de jongste actrice met een nominatie ooit.

Na het einde van The Cosby Show ging Keshia terug naar school en studeerde ze sociologie. Ze deed eerder mee aan een aantal realityshows voor sterren en had een rol in een comedyshow van Tyler Perry.

Vader van de baby is oud-footballspeler Ed Hardwell, die in Amerika ook bekend is van realityserie Real Housewives Of Atlanta.

Kleine meisjes worden groot

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Keshia Knight Pulliam

Reacties