Gareth Bale gaat trouwen

Real Madrid-speler Gareth Bale heeft zijn vriendin Emma Rhys-Jones een onvergetelijke dag bezorgd. De voetballer ging dit weekend op zijn verjaardag op zijn knieën om haar ten huwelijk te vragen.

Met een collage aan foto's maakt de speler wereldkundig dat ze in het huwelijksbootje gaan stappen. 'Ze heeft ja gezegd! Dit is een verjaardagsweekend dat ik nooit zal vergeten', schrijft hij erbij. 

Op de foto's zijn vrienden en familie van het stel te zien, maar ook een kiekje van hen samen. Op die romantische foto toont Emma trots de ring die ze van haar verloofde heeft gekregen. 

De voetballer is afgelopen zaterdag 27 geworden. Dat vond hij duidelijk een mooie leeftijd om zich voor de rest van zijn leven aan zijn vriendin te binden. De bruiloft van de twee zal vast een groot spektakel worden, want Gareth heeft een erg goede deal gemaakt toen hij naar Real Madrid ging. Hij is toen voor een prijs die rond de 100 miljoen euro ligt naar de Spaanse club vertrokken. 

 

She said yes!! This is a birthday weekend I won't forget for a long time Celebrated with all our closest family and friends

Een foto die is geplaatst door Gareth Bale (@garethbale11) op