×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jochem van Gelder opgelicht met kaartjes Beyoncé

Dure grap voor presentator

17.07.2016 -

Een flink aantal bekende Nederlanders was zaterdagavond in de Amsterdam ArenA voor het concert van Beyoncé. De superster maakte indruk op de BN’ers. “Mijn God wat een artiest!!! #geennootvals #danstallesmee”, schreef Renate Gerschtanowitz op Instagram. Jochem van Gelder was aanvankelijk veel minder enthousiast.


Onder meer Victoria Koblenko, Anna Drijver, Doutzen Kroes en haar man Sunnery James genoten van Beyoncés concert.

Voor Afrojack had de Amerikaanse zangeres nog een verrassing in petto. De dj hoorde tijdens Run The World (Girls) ineens zijn beat voorbijkomen. “Dit was ik helemaal vergeten”, schreef Afrojack, die het optreden omschreef als ‘sick’. “Leuke verrassing.”

Ook Jochem van Gelder stond een ‘verrassing’ te wachten in Amsterdam. De concertkaartjes die hij op de kop had weten te tikken bleken ongeldig te zijn. “Mijn vrouw en zoon verrast met twee kaartjes voor Beyoncé blijken te zijn opgelicht”, twitterde de presentator. Zijn echtgenote en zoon kwamen uiteindelijk toch binnen. “Hebben inmiddels weer nieuwe tickets kunnen kopen voor weer 300 euro.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Renate Gerschtanowitz en Twitter Jochem van Gelder

Reacties