×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Bieber wil cadeau van fan niet

16.07.2016 -

Justin Bieber zit tijdens zijn concerten niet te wachten op cadeautjes. De zanger deelde vrijdagavond een sneer uit naar een fan die een pet op het podium gooide, is te zien op filmpjes die de ronde doen op social media.


“Wat je ook op het podium probeert te gooien, een pet of zo, ik hoef die shit niet”, zei Justin, vlak voordat hij zijn presentje terug het publiek in schopte. Hij lijkt zich meteen te realiseren dat hij niet erg aardig is. “Sorry, dat was gemeen.”

Volgens Justin koos de Belieber het verkeerde moment. “Het verpestte de sfeer.” Justin trekt momenteel door de Verenigde Staten en Canada met zijn Purpose World Tour. Na de zomer komt hij naar Europa, in oktober geeft Justin twee concerten in Arnhem.

 

Reacties