×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carolien Spoor doet topless fotoshoot met slang

'Ik heb mijn allergrootste angst overwonnen'

14.07.2016 -

Ze moest er eigenlijk niet aan denken, maar Carolien Spoor heeft het toch gedaan. Op de foto met een dikke slang om haar nek. En nog topless ook!


De actrice ging op de kiek voor Veronica Magazine. Ze deelde alvast een achter-de-schermenplaatje via Instagram. 'Ooo, jongens ik heb mijn allergrootste angst overwonnen', schrijft de trotse Carolien erbij. 

'Met een boa constrictor om mijn nek op de foto voor Veronica Magazine.' Ze deed dit allemaal voor Freek Vonk, die gastredacteur is voor de uitgave van het tijdschrift. 

Carolien kreeg nog flink de bibbers van het dier. 'Wel een traantje gelaten', laat ze weten. Maar ze roept mensen ook op om hun angsten te overwinnen. Het dier was namelijk best lief achteraf gezien, liet ze ook weten. 

Foto: Instagram Carolien Spoor

Reacties