×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angela Schijf fietst rond met pruik

14.07.2016 -

Angela Schijf kan niet meer zonder. Haar trouwe pruik die ze altijd draagt bij Flikken Maastricht. Ze neemt haar harige compagnon zelfs mee om een stukje te fietsen.


'Pietsie en ik maakten gisteren een fietstochtje en genoten met een drankje van het zonnetje', schrijft ze bij een foto van de pruik in een koffer. Als grap heeft ze een blikje drinken bij de pruik gezet. 

Angela zit volop in de opnames voor het populaire Flikken Maastricht. Onlangs moesten zij en haar tegenspeler Victor Reinier hun fans nog teleurstellen. Het elfde seizoen komt namelijk later op televisie dan verwacht. Pas in december kan iedereen van nieuwe afleveringen genieten, in plaats van in augustus. 

Foto: Twitter Angela Schijf

Reacties